Over Voetbalflitsen

voetbalflitsen2

Voetbalflitsen is hét voetbalentertainment platform van Nederland met meer dan 1,4 miljoen unieke voetbalfans per maand (24-34, 85% man) en meer dan 10 miljoen banner-impressies. Op Voetbalflitsen vind je de meest spraakmakende en grappige voetbalfragmenten. Geen standaard nieuws, maar opvallend voetbalnieuws dat viraal gaat via social media. De redactie van Voetbalflitsen weet wat “hot” is op social media en pikken dit nieuws als eerste op. Tevens laten ze eigenhandig trending nieuws ontstaan en spelen hier op in met grappige berichten, plaatjes (fotosoeps) en cartoons. Dit inhaken op het trending voetbalnieuws doen ze ook veelvuldig voor merken, ook wel native branded advertising genoemd.

Naast veel video, foto en cartoons bevat Voetbalflitsen ook een eigen live score omgeving én een voetbalgames platform, www.voetbalflitsengames.nl met voetbalquizzen, voorspel- en managergames. En zelfs een eigen webshop op store.voetbalflitsen.nl. Een compleet entertainment platform, dat sinds december 2014 ook in België van start is!

Voetbalflitsen heeft tevens het grootste sociale voetbalnetwerk van Nederland met meer dan 300.000 Facebook likes en 200.000 Twitter volgers.

In samenwerking met de redactie van Voetbalflitsen.nl biedt Sportivomedia uiteenlopende vormen van maatwerk. Deze aanpak biedt u als adverteerder de mogelijkheid om veel meer inhoudelijk op zaken in te gaan. Bekijk onze producten hier.

Adverteren op Voetbalflitsen.nl? Neem dan contact op met een van de accountmanagers Sportivomedia voor uitleg van verschillende mogelijkheden.